Monday- back to school

Hej alla underbara läsare,måste bara säga att jag är mycket glatt överraskad av hur många som har gått in här och läst! Så kul att se, hoppas ni stannar och följer mig hela året:)
Idag har jag gjort ett mycket större äventyr än dom tidigare. Gav mig ut vid 9 för att springa en sväng, tänkte jag skulle ta mig till den hållplats och de stället där jag egentligen skulle hoppas av i Lördags... men kom inte riktigt hela vägen för det var en kyrkogård mitt i vägen nu så i så fall vore jag tvungen att går tillbaka hela gatan för att ta nästa upp... Det där är nog inte mitt ställe, meningen är inte att jag ska hitta dit haha;)
Jag fortsatte på den vägen som jag kände igen och med hjälp av gps tog jag en längre väg idag. Utan att planerat det så sprang jag förbi ett gym här i närheten, jag gick in och kollade och det var helt okej, kändes lite som att man var hemma hos någon och typ på deras bakgård hade dom sina pass... var ganska dyrt också, 75 euro i månaden... Så jag fortsatte min löptur/ promenad... och kom på att när jag ändå var ute kunde jag checka in det andra gymmet jag hittat på nätet! Helt fantastiskt är det! De ligger precis vi floden Donau och är 5 våningar högt, 2 för träning, en med styrka och en med kondition, sen en våning för gruppträningar och en våning med relax, sauna, solarium och omklädningsrum, en våning med pool och ute terrass samt receptionen och lobbyn i bottenvåningen. Dom har även massage och manikyr/pedikyr man kan få. Självklart tar jag de, det är ju en dröm... för tre veckor haha. Annars kostar det 900 euro / år vilket kändes alldeles för dyrt för att gymma... kan använda pengarna till bättre saker.  Så jag lästa och frågade typ 100 gånger att det var helt säkert att jag inte behövde betala något om jag sa jag till tre veckors provträning och de skulle inte vara några avgifter alls... hoppas bara det är sant så man inte har blivit lurad... för då blir jag arg!!
Ps, bry er inte om tiden/ distansen för jag stannade ju på två gym utan att pausa klockan haha, inte för att jag är en snabb löpare men ändå ;) Enough about that.
   
   
 
När jag kom hem vad det så gott med vatten och apelsin, något som släckte törsten och torrheten i munnen. Sedan la jag mig och solade ca två timmar innan Linda kom hem från barnens skola. Jag år lite rester och duschade! sedan gick vi ner för att möta barnen vi skolbussen! Vi tog melon till snack och sedan gjorde barnen läxor och kollade på tv medans jag lagade mat, kassler, gräddsås och potatis! något som dom brukar äta men som tur var smakade det som vanligt:) Linda har varit iväg på föräldramöte på skolan så vi var hemma själva! kollade en del på Idol och sedan åkte jag ner till gymmet, det stora och fina, för att skriva på för dessa tre veckor! 
Jaa ni läste rätt, jag åkte bil, och jag körde själv, i Wien, i en automatväxlad bil vilket jag aldrig innan suttit i och med hjälp av gps hittade jag tillslut, efter några felkörningar, både till gymmet och hem igen.
Nu ligger jag i sängen och ska sova,blir tidigt imorgon med då jag ska fixa snack och hjälpa barnen till skolan!
Sov så gott, vi hörs imorgon då jag berättar om min dag och mina små äventyr haha:)
Linnea