Welcome back my lovely followers!

 
 
Hej! För de först vill jag be om ursäkt att jag inte uppdaterat bloggen på väldigt väldigt länge... jag vet faktiskt inte varför... men det är dumt av mig! Men nu äntligen, efter att flera av er sagt åt mig, så är bloggen igång igen! Tack för pushen;) Sååå vart ska jag börja... jo jag mår bra och bor fortfarande kvar i Wien, läser tyska och tar hand om barnen! Jag trivs fortfarande bra och lever livet här i Storstaden! Jaa i alla fall om man jämför med Östersund ;)
 
För att ta allt som hänt i tur och ordning, så får jag börja med att kort berätta om jullovet:jag började med att vara hemma själv i huset här i wien. Jag kunde därför chilla och göra vad jag ville, så jag tog bilen och körde till Bratislava för att turista lite. Super mysig stad, en tyvärr väldigt smutsig...det är många fina och färgglada byggnader där med, vilket livar upp stämningen lite, samt flera små gränder och gångar som gör staden mycket mysig. 
  
  
  
  
  
  
Väl hemma i Sverige hade jag det jätte bra med min familj, mina vänner och min kära pojkvän! började med en och en halv vecka i Östersund! firade julafton och nyår där samt gjorde massa andra roliga saker som att åka skridskor, hänga med tjejerna, äta gott, fika och bara mysa! Dan innan nyår kom Oskar upp och vi gjorde inte så mycket mer än att ägna tid tillsammans och fira nyår hos Karolina! Det nya året började vi med en flygresa ner till Elmeshult! Jaa precis det är såå stort så man kan flyga dit,om man är en fågel såklart... haha! men vi flög iaf till Arlanda och tog sedan tåget därifrån! Där stannade jag en vecka och hade de hur mysigt som helst med snö dessutom! Det är så underbart att få tid att mysa tillsammans med min pojkvän och inte behöva göra en massa saker. Att ha distansförhållande är skit ibland men när man äntligen ses är man som kär på nytt och man kan ägna tid åt att bara vara. I Elmeshult var det så pass mycket snö att vi kunde ut och åka längdskidor! tyvärr blev Oskar sjuk efter andra gången, men jag kunde åka lite själv ändå:)
Sista helgen innan jag åkte tillbaka till Wien spenderade jag hos min Pappa och farmor&frafar i Kristianstad! Kändes bra att åka dit och få träffa dom lite med, eftersom vi inte ses så ofta. Tyvärr blev jag också sjuk... vilket jag ändå hade kunnat förstå eftersom jag pussat och myst med min älskling som tydligen hade fått halsfluss.... Men annars så var det härligt i Skåne också! Jag köpte mig ett par täckbyxor och en skidjacka eftersom jag och Oskar ska åka till Bad Gastein vecka 7! Ska bli sååå himla roligt, och dessutom är det alla hjärtans dag! <3
 
Nu har tre veckor redan gått sen jag kom tillbaka hit till Wien! Jag har det bra och läser tyska på förmiddagarna som innan! Och mina eftermiddagar går åt att städa, kolla Project Runway och äta lunch, shoppa( eller jag fönstershoppa på vägen från tyskan och hem) ta hand om barnen, läsa läxor och fixa mat! As usual you know;)
Däremot har jag haft två härliga helger, en med en sjukt rolig födelsedagsfest och den senaste i skidbacken! Såklart chillar jag på helgerna också eftersom jag inte behöver jobba :D
       
Idag ska jag bara chilla och fixa lite på rummet och plugga tyska... och snart gå ut och gå en sväng med Matilda! Ha de bra, så lovar jag att vi hörs igen! Nu ska de uppdateras här ;)
Kram Kram Linnea