Kärlek och mys

De senaste dagarna har jag blivit fylld av kärlek då min pojkvän vart här och gosat och myst hela tiden! :) att ha distansförhållande är jäkligt jobbigt ibland, men ingenting känns bättre än lyckan och glädjen man få när man äntligen ses igen! ❤️

Vi började med att chilla på morgonen, åt frukost och sedan stack vi ut och sprang runt frösöberget! På kvällen åt vi middag och badade innan vi la oss i sängen och spelade mario:)

Tisdagen lämnade vi Ester på fritids, gick hem till dom större styskonen och gjorde bananpankakor, ägg&bacon och varm choklad till frukost! På Eftermiddagen gick vi på skivstångsintervall vilket var jobbigt då jag inte vart på sånna tuffa pass på ett tag! Men efteråt är det riktigt skönt och gott var det med kvällsfika hos mormor i stan! Sedan gick vi på bio och så The Martian i 3D! Den var mycket bra och spännande! :)



Onsdagen blev en dagsutflygt till andersön med min familj! Där grillade vi korv&pinnbröd och spelade fotboll och lekte lekar! På vägen hem åkte vi förbi Ö&B för att handla lite och gjorde även en god gärning! Vi lämmnade en massa kläder yill en flykting utanför som blev jätte glad för det! Hoppas bara de kommer till användning då de inte var nått vi ville ha kvar! När vi kom hem så tog vi en duscha och gjorde oss iordning för att sedan gå ut och äta på vezzo! Det var mycket god mat och trevlig intedning men till en besvikelse var precis som Vapiano... Senare på kvällen träffade jag mina kompisar och chillade hos Ida, kollade på tv och åt vindruvor!:)
Igår klev vi upp kvart i 5 för att min älskade skulle hinna till sitt tåg mot nässjö 05.46!
Tråkigt att skiljas åt, men då vet vi att vi snart kan ses igen:) däremot kom michael halv 7 så lite smålandskännsla är de ändå i huset! Vi åt hemagjord smörgåstårta till frukost och pkte sedan in på stan! Där träffade jag Felicia och fikade på Thörners! Vi tog bussen hem vid halv 2 och sedan följde jag med min familj på en promenad runt ändsjön! Det är skönt att komma ut en stund på dagen! De behöver inte vara nå långt eller länge, utan bara en stund är lagomt:)
Till middag serverades det musselsoppa och bröd! Mmm super gott! Jag och mina systrar bakade sedan en nutella cheescake, som vi ska smaka på idag:) efter det pkte jag ner på Friskis och tränade skivstång med Clara& Ida! Härligt att dom oftast har extra priser under lov! Så just nu kunde jag träna för en 10a:) 

Idag har jag inte gjort så mycket alls, försökt packa ihop de sista innan jag beger mig mot stockholm och stannar där över helgen hos min kompis Karolina:) Nu ska jag laga thaiwok och njuta de sista timmarna med min familj! :)
Ha de bra så länge!