What a busy weekend

Hellooo, nu ska jag uppdatera er om hur min helg har varit! Som ni kanske märkt, mycket upptagen! 
Fredag- Jag fick vara ledig hela dagen från arbete, eller ja , mer för att de egentligen inte fanns något för mig att göra, och som jag hade bestämt innan så skulle jag iväg med Emma på bio halv 6, vilket gjorde de lite ovärt att komma hem emellan för att läsa med barnen. Jaa alltså var jag såklart på stan och shoppade, en hel del :) Det var ju Black Friday... ååå så kul och är så glad. Jag köpte en ny Jacka och en Michael Kors väska och mycket mer, typ julklappar osv. Jag har såå länge velat ha en sån väska och nu bestämde jag mig för att jag skulle köpa den. De var ju 20% off så varför inte liksom ;) Dock var jag tvungen att lägga undan den till lördagen för att så typiskt, så dog min mobil innan jag han flytta pengar till kortet, samt att jag inte ville ta med den på bion och hela kvällen efteråt! Så efter att jag gått på stan och handlat träffade jag upp Emma och vi åt på en super bra kina restaurang där de hade både varm buffe, suchi, soppa, sallad och efterrätter! mycket gott och så tur som vi hade så kostade maten endast 5,90 euro eftersom vi var där mellan 15-17, men annars är det bara 9,90 vilket fortfarande är billigt för kinabuffe:)
        
Filmen vi så var andra delen av mockingjay ( hungergames) vilken var i helhet bra, men det var en del som jag inte gillade och som jag inte tyckte passade in i själva filmen, men det är alltid roligt att se fortsättningen så man vet hur den slutar! Efteråt så mötte jag upp Nienke för en fika på Starbucks och en massa prat! alltid lika härligt att ses och bara ta de lugnt och prata ut och allt möjligt:) Nu när det närmar sig jul har Starbucks gjort en jul caffelatte, Cinamon latte, vilken faktiskt var mycket god! 
När jag kom hem så väntade Matilda på mig för att vi skulle beställa massa fina saker från Victorias Secrets! Då dom hade erbjudande på sina BH:ar så beställde jag två stycket, och fyra par trosor! åååå vad jag längtar tills de kommer:)
        
 
Lördag- En lugn morgon med mysig frukost samt uppvaktning av pappa Mats som fyllde år. Sedan chillade jag med Matilda, kollade på julklappar på internet, målade naglarna och sedan åkte vi in till stan för att köpa min väskaaaaa:) Sedan blev de lite från the body shop till mig själv också eftersom dom ha så goda juldofter och dessutom på rea! vi gick en stund i stan och kollade i affärer och på alla fina juldekorationer och belysningar. vi har till och med en stor fin gran mitt i stan, precis vid stefansdom! På kvällen åt vi oxfilé, potatis klyftor och sås. Det var gott men har "tyvärr " ätit godare, tjockare och saftigare oxfilé tidigare, så de blev ingen tiopoängare! På kvällen åkte hela familjen iväg på konsert, så jag passade på att ringa min kompis Einar och höra vad han hade för sig! som tur var,var han på tåget mot Wien och hade bara 10 min kvar så vi bestämde oss för att mötas i stan och ta ett glas vin! trevligt att träffas och att snacka av sig lite! Det är alltid så lättsamt att prata och diskutera saker med honom , vilket är jätte roligt! 
 
        
        
 
Söndag- Vi åt nybakat bröd till frukost och gjorde oss iordning för att åka in till Svenska julbasaren. Härligt med lite svenska saker, mat, glögg, pepparkakor och LUCIA TÅG! Det framfördes av svenska kyrkans kör, vilken Einar var med i och då var de ju ännu roligare att se när man känner någon! Träffade även Nienke och hennes pojkvän Konstantin, nu är de bara hunden deras jag inte träffat ännu. när vi kom hem så bakade jag och Matilda en kladdkaka till efterrätt! på kvällen gjorde jag inte så mycket mer än att chilla framför Solsidan! 
        
Hoppas eran helg också har varit bra, vi hörs! Kram Linnea